Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 21:05 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 21:05 h

El Fem Palafolls arrenca aquest divendres amb un munt d'activitats

1 de juliol de 2022


Més de vint establiments de la xarxa comercial de Palafolls i una bateria de concerts celebraran enguany la festa del comerç local i donaran benvinguda a l'estiu


Avui divendres comença la segona edició del Fem Palafolls. L'Ajuntament ha decidit apostar de nou per aquest format de benvinguda a l'estiu on els comerços del municipi són els grans protagonistes després de l'èxit de l'edició de l'any passat. 
 
Les àrees de Promoció Econòmica i Cultura han estat treballant intensament per poder tenir a punt un esdeveniment que fa valdre el teixit comercial que té el municipi. En aquest sentit, l'Ajuntament vol agrair a tots els comerços i entitats participants en l'organització de l'esdeveniment que es durà a terme des d'aquest divendres i fins diumenge.
 
Durant aquests dies, la ciutadania podrà gaudir de diverses activitats com ara les botigues al carrer, el fora estocs organitzat pel Molí d'en Puigvert dissabte i diumenge, i tota l'oferta gastronòmica de la restauració i que participa en el Fem Palafolls. Un altre dels grans atractius seran els concerts que es duran a terme a la zona del Village les nits de divendres, dissabte i diumenge, i que tenen com a cartell a Manu Tenorio, Porto Bello, Núria Scarp i Laura Andrés.
 
Els comerços locals, eix central del Fem Palafolls
 
El Fem Palafolls neix amb l'esperit de ser la festa del comerç local i de proximitat. És important prendre consciència de visibilitzar la feina del comerç local i que la ciutadania tingui com a primera opció les botigues de Palafolls, abans d'anar a cercar algun producte a fora.
 
En aquest sentit, l'eix situat entre el carrer Major, Av. Costa Brava i Francesc Macià serà l'indret on es trobaran els estands amb la participació de Prair Group, Centre Guiomar, Carmen Garcia Moda, Marbres Manlleu, Hort. Pla de Munt, Aigua SAT, Aspro Ocio, Vivalidays, Sol Gun, la Farmàcia Moner, K Rico i Calçats Marta. A més, hi haurà la presència de What Fun, Vidanimal i Htopgroup. Aquest tres darrers expositors faran també tallers diversos pel públic infantil consistent en treballs manuals, pinta  cares, globoflèxia, etcètera. La inscripció prèvia es farà el mateix dia i per ordre d'arribada, a causa de les places limitades.
 
El Molí d'en Puigvert participarà una altra vegada amb l'organització del reeixit Fora Estocs. Dissabte i diumenge trobareu les botigues d'outlets al Molí. Cal reservar cita prèvia a la web de la Fundació Molí d'en Puigvert.
 
El village i la música: la millor benvinguda a l'estiu!
 
Com l'any passat, les vesprades del Fem Palafolls es traslladaran al village del Parc de les Esplanes, on hi haurà les foodtrucks de la restauració del poble. Enguany hi participen Can Mateu, el Balconet, Pernils Palafolls, Los 4 Puntales, El Cafè de Palafolls i Tahití.
 
En aquest espai donarem la benvinguda a l'estiu compartint els sopars amb els concerts de Manu Tenorio, Laura Andrés, Porto Bello i Núria Scarp. Tot això passarà a partir de les 18 h tots tres dies i fins ben entrada la matinada! L'espai comptarà amb cadires tant pels concerts, com també amb zones per asseure i compartir les experiències gastronòmiques amb els amics o la família.
 
Consulta tota la informació detallada i el programa complert al web específic del Fem Palafolls.

 Número de visites
1673
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43