Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:46 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:46 h

El Govern lliga abonaments d'estiu amb Marineland per a la temporada de bany

12 de maig de 2021


L'acord assolit ofereix descomptes de més del 50% sobre el preu habitual, per aquelles persones que siguin de Palafolls


L'Ajuntament treballa des de fa mesos per la planificació de la temporada d'estiu 2021. En aquest sentit el govern ha arribat a un acord amb l'empresa Marineland per posar a disposició de tots els palafollencs un abonament de temporada per a fer ús de les instal·lacions de Marineland de Juliol i fins a les dates de Festa Major. Amb aquest acord, el conveni amb l'Hostal Solfina, finalment queda anul·lat per les possibles sobresaturacions que se'ls podria ocasionar. 

 

En la darrera sessió del ple municipal del mes d'abril, el consistori va anunciar la no obertura de la piscina, durant únicament aquest estiu. Des del Govern es va explicar també que treballava en diverses alternatives per garantir que tots els palafollencs, i en especial petits i joves, gaudíssin d'un estiu passat per aigua i ple d'activitats, tal com també es va fer avinent a les associacions de veïns en una reunió celebrada el passat divendres 30 d'abril.

En l'acord assolit amb l'empresa Marineland, es destaquen els abonaments col·laboratius que permetran a la ciutadania tenir accés a les instal·lacions durant els mesos temporada de bany d'estiu, oferint descomptes de més del 50% sobre el preu habitual.

Promocions de l'Ajuntament de Palafolls:


- Abonament per temporada (2,5 mesos, de Juliol a Festa Major) amb dret d'entrada indiscriminada i aparcament gratuït per un valor:

  • de 120 € per persones de 10 a 65 anys
  • de 80 € de 5 a 10 anys i majors de 65 anys
  • de 40 € de 3 a 5 anys

- Entrada bonificada a 15 € a qualsevol persona de Palafolls amb dret a aparcament gratuït en qualsevol moment de la temporada.
- En el cas que un usuari de Palafolls aprofiti una visita a Marineland per reservar-ne una següent aquell dia, les entrades posteriors reservades li costaran 8 €, les vegades que vulgui repetir-ho i durant tota la temporada.


Les entrades es podran adquirir al mateix recinte del Marineland, acreditant la residència a Palafolls mitjançant un volant d'empadronament que emetrà l'Ajuntament de Palafolls de forma gratuïta; demanant cita prèvia a l'OAC (al tramit específic) o sol·licitant-ho directament a l'Ajuntament. 

Finalment, cal destacar que des de la regidoria d'esports s'avança que s'estan preparant diverses activitats per als caps de setmana dels mesos de juliol i agost, on es duran a terme activitats lúdiques i aquàtiques a la zona del camp de futbol.Número de visites
989
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43