Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:55 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:55 h

El Govern recepciona les propostes dels ciutadans de Sant Lluís

22 de juny de 2021


'Palafolls, Participa!' és el projecte que fomenta i incentiva la democràcia participativa als diferents àmbits geogràfics de Palafolls


El Govern de Palafolls ha recepcionat les propostes sorgides de la sessió participativa realitzada al barri de Sant Lluís, la primera del projecte 'Palafolls, Participa!'.

 

La sessió, en la qual va participar una trentena de persones al Forroll de Sant Lluís, es va desenvolupar al llarg de dues hores, i es va dividir en tres fases: una fase de treball individual, la de treball en grup i la de posada en comú.

 

D'entre les propostes que van sorgir, n'hi va haver de diversos tipus: en matèria de residus, seguretat, mobilitat, neteja, serveis municipals i altres.

 

El següent pas és l'estudi per part del Govern d'aquestes propostes, i la seva viabilitat efectiva, per fer-ne el retorn final a la ciutadania de Sant Lluís. Aquesta convocatòria es tornarà a fer mitjançant una carta que arribarà a tots els veïns de barri de Sant Lluís el proper mes de juliol.

 

La ciutadania que estigui interessada en consultar l'acta de la sessió pot fer-ho des d'aquest enllaç a l'acta de la sessió.

 Número de visites
631
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43