Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:59 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:59 h

El govern treballa en la reparació dels desperfectes causats pel fort temporal

23 d'octubre de 2019


La pluja d’aquest dimarts 22 d’octubre ha derivat en diferents afectacions en el nostre municipi, que s’estan avaluant durant el dia


Arrel del temporal que ha tingut lloc aquesta matinada a Palafolls, diversos indrets del municipi s’han vist afectats en diversos graus. Des de primera hora del matí, tant el cos de la Policia Local com la Brigada Municipal i els Serveis Tècnics de l’Ajuntament han treballat per minimitzar les conseqüències del danys i restablir la normalitat en les vies o els espais públics afectats.

 

Paral·lelament, al llarg del matí el regidor de Medi Ambient, Aleix Freixa, com la Primera Tinent d’Alcalde, Susanna Pla, s’han desplaçat a les zones afectades en companyia dels tècnics responsables amb la finalitat d’avaluar els danys causats per la pluja i el fort vent.

 

Entre les afectacions més destacades pel temporal cal fer menció als arbres caiguts. Destaca la incidència a la Rambla Les Ferreries que ha afectat tres cases i durant una estona ha restringit la mobilitat dels vehicles a primera hora però que no ha suposat cap incidència a l’hora que els nens i les nenes entraven als recintes escolars.

 

També s’està valorant l’impacte a les zones d’esbarjo d’ambdues escoles. En el cas de l’escola Mas Prats, dos arbres han caigut i els serveis municipals s’hi han desplaçat per garantir la seva retirada. Pel que fa a l’escola Les Ferreries, l’aigua s’ha fet lloc a les instal·lacions interior i també un arbre d’una casa veïna ha caigut a l’esplanada.

 

Altres vies afectades per la caiguda d’arbres han estat l’Avinguda de la Riera de la Burgada, la plaça de Poppi, així com també a la zona del polígon Can Baltasar a prop del pas per la carretera d’accés a la Costa Brava.

 

Una altra zona amb danys destacats ha estat la zona esportiva a la Figuerassa Arena i els seus voltants amb instal·lacions amb desperfectes pel volum d'aigua que s'hi ha donat cabuda i arbres caiguts.

 

Fins ara aquest és l'estat de danys, que s'aniran actualitzant al llarg del dia. També hi ha cases disseminades afectades i senses subministrament elèctric a les zones de les urbanitzacions i afectacions en l'àmbit agrari tant en hivernacles com en cultius. 

 

 Número de visites
901
  • Desperfectes temporal 22 d'octubre 2019
  • Desperfectes temporal 22 d'octubre de 2019. Font: Ràdio Palafolls i Policia Local.
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43