Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 12:00 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 12:00 h

El local jove de Cant Batlle seu per un dia de la formació adreçada a dinamitzadors i informadors juvenils sobre el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

8 de maig de 2019


El proper dilluns 13 de maig tindrà lloc al local jove de Can Batlle una formació adreçada a dinamitzadors i informadors juvenils. La proposta formativa arriba des del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme i està adreçada a tots els professionals de la comarca que treballen en làmbit dels serveis que tenen els joves com a públic destinatari. 

L'objectiu de la proposta és donar a conèixer el servei i que el puguin implementar a la seva població i per tant a nivell comarcal. La formació constarà amb una introducció al servei de mobilitat, conèixer els espais de treball i de coordinació virtuals així com l’atenció i el suport online que poden rebre els joves beneficiaris del servei.

Des de  l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament hi participaran dos dels dinamitzadors actuals.

 
El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme dona un ventall d’opcions i possibilitats. Entre d’altres destaquen: 
  • Realitzar estudis a l'estranger.
  • Treballar amb una feina qualificada o no qualificada, de curta o de llarga durada, en un país o sector concret, etc.
  • Realitzar estades amb beques de pràctiques o investigació.
  • Realitzar estades solidàries i de voluntariat (voluntariat europeu, camps de treball, etc.)
  • Participar en projectes juvenils (intercanvis, formacions internacionals, etc.)

Concretament, des dels locals joves i el servei comarcal es dona informació, orientació i assessorament sobre les opcions que tens al teu abast per fer una estada en un altre país. Es pot demanar informació personalitzada a l'Assessoria Presencial, on una professional especialitzada en mobilitat internacional per a joves realitza una atenció de forma individual i a més: 

Més informació al local jove de Can Batlle. 

 

 Número de visites
947
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43