Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
08/12/2023 | 22:35 h
previsio
 
 
08/12/2023 | 22:35 h

El Ple de Palafolls aprova els estatuts de l'associació de municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera

21 de maig de 2021


Al Ple també es van debatre dues mocions, presentades per part de Palafolls en Comú i el Partit Socialista de Palafolls


Ahir va tenir lloc el Ple de l'Ajuntament de Palafolls on es van aprovar els estatuts de l'associació de municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera. L'aprovació d'aquests estatuts per part dels cinc minucipis que conformen l'Espai Agrari és un pas clau per tal de poder continuar avançant cap a la proposta de consens entre consistoris i el sector de la pagesia que es presentarà. 

 

El regidor de Món Rural, Aleix Freixa, va exposar al Ple que: "El paper d'aquest espai és clau: és un motor econòmic en la producció d'aliments KM0 per a tot el país. Parlem de salut i de preservar el clima". En aquest sentit, Freixa va afegir: "els estatuts són el reflex d'una voluntat compartida entre els consistoris i tot el sector primari. Perquè la pagesia és una prioritat indiscutible a tota la Baixa Tordera."

 

Al Ple també es van exposar i es va donar compte de diversos punts referents a aspectes urbanístics i territorials, així com punts referents a tresoreria i modificacions pressupostàries. 

 

Finalment, es van presentar i debatre dues mocions. En primer lloc una moció per part del grup municipal de Palafolls En Comú per la reobertura dels locals d'assaig de Can Batlle i la promoció de la música popular; que va quedar desestimada amb els vots en contra del govern municipal i a favor de l'oposició, de Palafolls en Comú i el Partit Socialista de Palafolls.

En segon lloc es va presentar una moció per part del grup municipal del Partit Socialista de Palafolls per la obertura de la piscina; que va quedar desestimada amb els vots en contra del govern municipal i els vots a favor per part de l'oposició, per part de Palafolls en Comú i el Partit Socialista de Palafolls.

 

El Ple Municipal va acabar amb les preguntes de l'opoisició per part de Palafolls En Comú, així com també amb preguntes provinents de la ciutadania per tal de fiscalitzar la tasca del govern municipal. 

 

Podeu recuperar el Ple aquí.

 Número de visites
478
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43