Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 18:38 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 18:38 h

El ple decidirà dijous les ordenances fiscals per l’any vinent

23 d'octubre de 2018


Les ordenances marquen els tributs locals i els preus dels serveis públics pel proper any


Aquest dijous hi ha una nova sessió plenària convocada a l’Ajuntament de Palafolls. En aquest cas tindrà dos punts a l’ordre del dia. Són dos punts econòmics. El primer per discutir i decidir les noves ordenances fiscals que regiran al municipi a partir de l’1 de gener del 2019. Les ordenances fiscals són les normes que aprova l’Ajuntament per regular tots els tributs municipals: impostos, taxes i contribucions especials, així com els preus públics d’alguns serveis.

 

D’aquesta manera aquest dijous es definirà què tocarà pagar el proper en els principals impostos locals; IBI, escombraries, impost sobre vehicles, però també el que costarà l’entrada a la piscina, el casal d’estiu o fer publicitat a Ràdio Palafolls.

 

El segon punt proposarà la cancel·lació del Pla d’Ajust contret pel consistori l’any 2012 que li va permetre disposar d’un capital per fer front als problemes de liquiditat del consistori en plena crisi econòmica. El Pla d’Ajust consistir en un crèdit concedit per l’Estat per poder fer el pagament a proveïdors del consistori.

El passat mes de juliol es va acabar liquidant aquest crèdit, un cop retornats els 1.3 milions d’euros sol·licitats.

 

Tot i que el termini per poder tornar el crèdit era de 10 anys, el consistori palafollencs l’acabarà tancant 6 anys després.

 

El ple, que és extraordinari, començarà a les 9h del matí i el podreu seguir en diferit a Ràdio Palafolls a partir de les 21h.Número de visites
1503
  • Porta entrada edifici Ajuntament
  • fiscalsss
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43