Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:40 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:40 h

El poble agermanat d'Ax les Thermes protagonista de diferents actes festiu i culturals aquest cap se setmana

13 de juny de 2019


Com cada any, el poble francès fa acte de presència a la nostra població amb el desig de dinamitzar l'agermanament i amb aquesta intenció s'organitzen tot un seguit de propostes festives i lúdiques obertes a tothom. La finalitat és posar en comú ambdues cultures locals i intervanciar experiències. 

La programció d'activitats vinculades a la presència d'una comitiva de ciutadans i ciutadanes d'Ax les Thermes es concreta en un seguit d'actes que comenen aquest divendres 14 de juny amb un assaig compartit a l'Escola municipal de Música i Dansa. 

Al dia següent, el dissabte 15 de juny, continuaran les propostes per part de la Comissió d'Agermanament de Palafolls i es visitarà el parc aquàtic del Marineland amb la Banda de Palafolls per fer una actuació conjunta oberta a tots els visitants de l'espai d'oci. Al vespres tindrà lloc un sopar obert a tothom. Els tiquets es troben a a la venda al Cafè de Palafolls i el preu són 10 euros. Inclou: entremesos, pollastre al forn amb patates, gelat i begudes.Número de visites
1017
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43