Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:16 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:16 h

El Pregó de festes dona el tret de sortida als actes programats per celebrar la Festa Major 2019

5 de setembre de 2019


Avui al vespre, concretament a les 21.30 h, el Pregó de Festa Major donarà el tret de sortida oficial a totes les activiats que tenen com a objectiu celebrar la festivitat de la nostra població d'enguany. Cal destacar la novetat de la ubicació d'aquest acte tant esperat. Aquest 2019 s'ha optat per situar la proposta a la Plaça Major i no a la plaça de Poppi. Es convida a tothom a gaudir de l'esdeveniment del que no s'ha volgut desvetllar el motiu ni la temàtica per tal de que els assistents siguin sorpresos i estiguin a l'expectativa. Sí però que s'ha volgut posar èmfasi que es tracta d'un "pregó diferent i especial".

Amb aquest acte i el primer concert de l'Alterfesta a càrrec d'un dels grups musicals amb més ressò en aquests moments en el panorama musical català, la Festa Major no pararà de fer propostes fins la diada de l'11 de setembre. Oques Grasses és un grup de música català format a Osona que promet no deixar indiferent a ningú i d'un estil musical, especialment el reggae-pop, que convida a la festa pensant en totes les edats.

Aquesta primera jornada també serà el teló de fons de l'inici d'una nova edició del joc festiu proposat per l'entitat Diablesfolls, l'Assassí de la Safanòria. Recordeu estar atents tots els que us heu inscrit a l'activitat!


I tot amb el marc de fons de la iniciativa d'anar un pas més enllà en la conscienciació del missatge per gaudir d'una festa sense sexisme i igualitària. Enguany s'ha donat forma al Punt Lila, un espai dedicat a la informació i prevenció d‘actituds sexistes en les nits que duri d'Alterfesta. Des de l'Ajuntament fa mesos que es treballa per comptar amb aquest espai d'assessorament de cara a aquesta Festa Major amb el principal objectiu de fer pedagogia per una igualtat real sobretot entre el públic juvenil.

Concretament el Punt Lila s’instal·larà totes les nits de barraques i servirà per combatre les situacions d’actituds i violències masclistes que es puguin produir així com també a la seva prevenció.

Recordem que el programa de Festa Major complet es pot descarregar en el següent enllaç: https://www.palafolls.cat/fmplf2019.htm.
 

BONA FESTA MAJOR!!!Número de visites
1245
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43