Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
04/12/2023 | 09:06 h
previsio
 
 
04/12/2023 | 09:06 h

El pròxim 6 de juliol s'obre el termini de sol·licitud de les beques menjador

2 de juliol de 2020


Les beques menjador atorguen una subvenció per a fer ús del servei de menjador escolar a aquells alumnes que cursen l'ensenyament obligatori en centres públics


El Consell Comarcal del Maresme obre convocatòria per sol·licitar els ajuts individuals de menjador per al curs escolar 2020-2021.

Les sol·licituds hauran de presentar-se mitjançant registre telemàtic (del 6 al 17 de juliol); o bé de forma presencial a l'OAC havent demanat cita prèvia per a realitzar el tràmit (tanmateix, les sol·licituds presencials només podran realitzar-se del 13 al 17 de juliol).

Documentació necessària per fer efectiu el tràmit

Per a fer efectives les sol·licituds serà necessari emplenar el full d'instància i el formulari CCM1 annexats. Tanmateix, caldrà aportar la següent documentació requerida:

- DNI vigent dels pares i/o tutors legals, de l'alumne beneficiari i de tots els membres de la unitat familiar que figurin en el volant de convivència
- Volant/certificat de convivència actual
- Documentació complementària de la situació econòmica de l'any 2019 (pensions o atur/subsidi)
- Documentació complementària de la situació familiar

Criteris per l'atorgament dels ajuts

Aquests ajuts seran atorgats d'acord amb uns criteris i un sistema de puntuació que tindrà en compte aspectes com el llindar econòmic de la família, si aquesta és beneficiària o no d'altres ajuts i/o la presència de diversitats funcionals en l'alumne en qüestió. A més, seran criteri a valorar situacions específiques en la unitat familiar i/o la situació social d'aquesta.

Per accedir a informació més detallada sobre aquest procediment caldrà consultar les bases.Número de visites
1896
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43