Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:00 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:00 h

El servei de piscina municipal queda restablert després d'una incidència tècnica

17 de juliol de 2019


Una avaria a la bomba, la causa de la incidència


La piscina municipal de PalafollsEl servei de piscina municipal de Palafolls s’ha restablert tant sols fa uns minuts, després de quedar resolta l’avaria que s’havia produït en la bomba. A partir d’ara, els usuaris que ho desitgin podran tornar a gaudir d’aquest equipament amb total normalitat, després de la reobertura de la piscina gran.

 

Una avaria amb la bomba, la causa

 

La piscina municipal gran havia quedat impracticable a causa d'una incidència amb la bomba que s'encarrega d'afegir-hi el clor, propagant una quantitat excessiva d'aquest element. El consistori ha esperat per poder tornar a reobrir la piscina què els nivells de clor de l’aigua d’aquesta tornessin als paràmetres correctes. 

 

Des de la regidoria d'Esports s'ha informat immediatament d'aquesta incidència a totes les persones que hi havia en aquell moment a les instal·lacions municipals, i també als casals que tenien previst de venir, com també s'ha avisat a tots els usuaris abans de cobrar l'entrada al recinte. La resta de l’equipament a excepció de la piscina gran ha seguit funcionant amb normalitat.

 

 Des de la regidoria d'Esports es lamenta la incidència i es demana disculpes per les molèsties que això hagi pogut ocasionar als usuaris de les instal·lacions.Número de visites
2249
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43