Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:59 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:59 h

El servei del Taxi a Demanda disponible a partir del dia 18 a Palafolls

8 de gener de 2021


Aquest dimarts vinent es presenta, via Zoom, el servei del Taxi a Demanda de l'Ajuntament de Palafolls. A la notícia trobareu el formulari per assistir a la presentació


El proper dimarts 12 de gener, a les 18 h, tindrà lloc la presentació del servei del taxi a demanda; un servei que l'Ajuntament posa en marxa, a partir del 18 de gener, amb l'objectiu de facilitar la mobilitat i l'accessibilitat als serveis bàsics de tots els residents del municipi.

 

En aquest sentit, des de la regidoria de transports s'ha organitzat una trobada amb format virtual amb les associacions de veïns i aquells col·lectius que més es poden beneficiar d'aquest nou servei.

 

Per assistir a la presentació telemàtica podeu omplir el formulari adjunt, que us serà retornat amb l'enllaç de la plataforma Zoom. 

 

Informació del Servei Taxi a Demanda

 

  • Qui se'n pot beneficiar?
    - Totes les persones que visquin a Palafolls
    - Els menors d'edat (majors de 8 anys) que hagin de viatjar sols requeriran una autorització del tutor
    legal que es gestionarà a través de l'Ajuntament.
  • Horari: de dilluns a divendres (excepte festius) de 7:30 a 20:00
  • Com funciona el servei? El servei es basa en la realització de diversos trajectes, i en aquest sentit es considera que un trajecte pot ser des de la porta del domicili fins a un punt de parada fix (origen/destí), des d'un punt de Parada Fix (origen/destí) fins a la porta del domicili o bé el servei es pot reservar amb origen/destí a tot el terme municipal de Palafolls
  • Com s'hi pot accedir? Cal efectuar la reserva amb 24 hores d'antelació trucant al telèfon de l'OAC de l'AMTU 900 69 65 66 de dilluns a divendres (feiners) de 8 a 20h. (Trucada gratuïta). Cal realitzar l'anul·lació del servei amb 2 h d'antelació mínim.

 

La regidora de Transport, Helena Carles, manifesta la necessitat d'aquest servei pel municipi, celebrant així la seva posada en marxa i esperant que la prova sigui favorable.

 

Consulteu més informació al tríptic adjunt. Número de visites
923
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43