Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:28 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:28 h

El Servei Local d'Ocupació activa un curs gratuït de formació continuada de carretons elevadors

10 de juny de 2019


El curs tindrà lloca els dies 20-21-25-26-27 de juny. Es tracta d’un curs gratuït ( subvencionat a través de la convocatòria de programes de formació professionals per a l’ocupació per a persones treballadores ocupades, que promou el Consorci de formació Continua de Catalunya).


La data màxima per sol·licitar plaça el curs és el proper 18 de juny i s'hi poden apuntar tant persones treballadores com persones aturades.  L’objectiu del curs és capacitar l'alumnat per al maneig segur d’operacions amb carretons elevadors (carretons fins a 10.00kgs) i es donarà el certificat oficial a totes les persones que realitzin i superin el curs.

 

La durada del curs és de 24 hores, repartides en 5 hores diàries, de 15:00 a 20.00 h i les dates són el 20 i 21 de juny, es desenvoluparà la part teòrica, i el 25, 26 i 27 juny, dates en què s'impartiran pràctiques amb carretons. Les places del curs estan limitades a 12 i prioritàriament és per usuaris inscrits al Servei Local d’Ocupació. 

En el cas de demanar plaça i ser treballador en actiu cal formalitzar la inscripció i aportar l'última nòmina (o rebut d'autònoms).

En el cas de les persones aturades cal fer la inscripció i, en aquest cas, aportar document d’inscripció al SOC (Dardo).

 

La formalització de les inscripcions es pot fer des d'avui mateix i mitjançant el següent procediment:

Cal sol·licitar plaça al curs per correu electrònic a plf.ocupacio@palafolls.cat o bé presencialment de 9 a 14 h al Punt d’Informació ( Promoció Econòmica - c/ Francesc Macià, 1 ), aportant:

  • Nom i cognoms
  • DNI / NIE
  • Data naixement
  • Adreça
  • Adjuntar documentació ( Nòmina o Full d’inscripció al SOC ).

 

Posteriorment, l'Àrea de Promoció Econòmica confirmarà la inscripció / plaça al curs, posant-se en contacte amb les persones que han sol·licitat el curs. L'assignació de les places es farà en base a l'ordre d’inscripció, i tenint en compte que primer es resoldran en el cas de ser persones inscrites al Servei Local d’Ocupació i que siguin del municipi de Palafolls.

 Número de visites
1045
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43