Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 16:43 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 16:43 h

El servei municipal de l’Escola de Pares i Mares torna aquest dilluns 18 d’octubre

13 d'octubre de 2021


La primera xerrada-taller que tindrà lloc a les 18.30 h al Local d’Entitats municipal ubicat a la plaça Fòrum Palatiolo i tractarà sobre Els plors, les mossegades i els conflictes a la Llar d’infants o amb i entre germans


L’Ajuntament de Palafolls activa aquest mes d’octubre el Servei municipal d’Atenció Familiar – Escola de Pares i Mares, i ho fa amb la xerrada-taller Els plors, les mossegades i els conflictes a Llar d’infants o amb i entre germans. L'activitat tindrà lloc dilluns vinent, 18 d'octubre a les 18:30 h, al Local d’Entitats municipal ubicat a la plaça Fòrum Palatiolo (antic Centre parroquial). Amb aquesta proposta, des del consistori es vol de nou apostar per donar eines i recursos a les famílies alhora que acompanyar-les durant el procés educatiu dels seus fills i filles.

 

Des de la primera infància, i fins a l’adolescència, són molts els dubtes, neguits o simplement la voluntat de conèixer mètodes o maneres de fer per atendre les necessitats emocionals o els canvis de comportament dels fills i filles, que poden ser causats per una vivència en concret, un canvi d’amistats, un dol familiar, etc.

 

Mitjançant aquest servei es vol promoure l’intercanvi d’experiències així com poder facilitar l’atenció professional per tal d’actuar de manera preventiva i reconèixer la importància de la família com agent educatiu.

 

Les xerrades-taller són gratuïtes i obertes a tota la ciutadania i aniran a càrrec de la Fundació Agi. Amb caràcter mensual, aquestes xerrades aniran acompanyades pel suport de caràcter personalitzat que es programarà d’acord amb les derivacions dels diferents centres educatius del municipi.

 

Entre les temàtiques que s’atendran aquest curs escolar i que són resultat de les propostes que es van recollir el curs escolar passat hi ha:

 

-Suport en situacions d’assetjament escolar. Com detectar si el meu fill/a és assetjat/da o assetjador/a? Què puc fer?

-Autoimatge i canvis corporals en l’adolescència

-Xarxes socials. Quines utilitzen, som s’hi relacionen, com els afecten? Riscos i prevenció.

 

Servei Municipal Escola Mares Pares 2021-22Número de visites
1064
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43