Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:20 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:20 h

El Síndic de Greuges visitarà Palafolls el pròxim 14 de gener

7 de gener de 2020


L’Objecte de la visita serà atendre a totes aquelles persones que vulguin plantejar alguna queixa o consulta relacionada amb l’administració publica i/o les empreses que presten serveis d’interès públic


El pròxim dimarts 14 de gener Palafolls rebrà la visita del Síndic de Greuges de Catalunya, una institució creada per tal de garantir els drets fonamentals i les llibertats públiques dels ciutadans. Amb aquest motiu, el Síndic s’establirà en horari de 9:00h a 14:00h a l’EMMID, on s’habilitarà un espai apte per a la reunió.

Durant aquesta jornada els residents de Palafolls podran plantejar dubtes, transmetre queixes i assessorar-se sobre qualsevol dubte relacionat amb l’administració pública i/o totes aquelles empreses de titularitat privada que presten un servei d’interès públic (llum, telèfon, aigua, gas, correu, etc.)

Cal recordar que el Síndic de Greuges de Catalunya roman tot l’any disponible perquè qualsevol ciutadà pugui traslladar les seves consultes presencialment o telemàticament a través dels múltiples canals disponibles.

Podreu obtenir més informació sobre el Síndic de Greuges de Catalunya accedint al web: http://www.sindic.cat/Número de visites
1260
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43