Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:28 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:28 h

El teatre de Palafolls estrena l’any amb una trentena d’espectacles de cinema, música, dansa i teatre

16 de gener de 2019


El primer semestre de l'any estarà carregat d'activitats al teatre


El passat dia 22 de desembre es reinaugurava el remodelat teatre de Palafolls. Aquell dia ja es va anunciar la voluntat que l’equipament ocupi l’espai central de l’activitat cultural del nostre municipi gràcies a l’impuls del consistori i de les entitats locals.

 

Amb la posada en marxa del nou teatre, l’Ajuntament ha dissenyat una programació d’activitats que combinarà cinema, teatre, dansa i música en directe, a la que es sumaran algunes de les propostes culturals ja arrelades al poble que ocuparan l’escenari del teatre, com el 4Djazz o el Singulars.

 

Amb aquesta nova programació es garanteix que gairebé cada cap de setmana hi ha una o altre activitat al teatre oferint així una amplia i variada programació d’esdeveniments al nostre municipi, amb la voluntat de dinamitzar la vida cultural de Palafolls.

 

Aquesta programació inclou 15 actuacions musicals, 6 projeccions de cinema, 4 representacions teatrals i 4 exhibicions de dansa en aquest renovat equipament.

 

Aquesta nova programació comença el proper dia 25 de gener amb un espectacle musical, amb 50 veus dalt de l’escenari.

Es tracta de “Els colors del mar, un espectacle fet de melodies tradicionals de la Mediterrània interpretades per les veus blanques del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, acompanyades en aquesta ocasió per la cantant Gemma Humet.

 

La resta de programació s’anirà explicant a les agendes mensuals PLF i a través dels canals oficials del consistori.

 

A banda d’aquesta programació semestral del teatre, el consistori ha impulsat la creació a Palafolls d’un grup-escola de teatre amateur per tal de dotar l’equipament d’un grup resident que ofereixi l’opció d’aprendre a fer teatre i fer representacions al municipi. La primera reunió informativa d’aquest projecte serà el proper dia 23, a les 20.30 al MiD.

 

Consulta la programació del teatre a la imatge de la dreta.Número de visites
2275
  • IMG_4726
  • teatrerererere
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43