Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 08:57 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 08:57 h

El veïnat de Santa Maria encetarà el seu procés participatiu el 6 d'octubre a Can Batlle

30 de setembre de 2021


La convocatòria ha començat a arribar per carta aquest dijous, però els veïns residents a Santa Maria ja poden reservar l'accés via portal d'entrades o trucant a l'ajuntament


Can Batlle acollirà el proper dimecres 6 d'octubre el procés participatiu adreçat al veïnat de Santa Maria. Com va passar a Sant Lluís, la convocatòria formal per inscriure-s'hi ha començat a arribar per carta aquest dijous.

 

De totes maneres, ja es pot anar reservant l'assistència a la primera sessió a través del portal entrades.palafolls.cat. També hi ha la possibilitat de fer-ho per telèfon a l’ajuntament (93 762 00 43).

 

Com va passar a Sant Lluís, el procés seguirà el següent esquema:

 

- Dimecres, 6 d'octubre, primera sessió en la qual es recolliran les idees i les propostes de la ciutadania resident al veïnat. El resultat de la sessió serà un document amb una anàlisi de la situació en què es troba el veïnat, un diagnòstic de les necessitats que té i finalment un llistat de propostes que solucionin aquestes problemàtiques. Aquest document es traslladarà a l'Ajuntament per tal que l’estudiï i doni resposta a la ciutadania.

 

- A mitjans de novembre, el govern municipal farà la sessió de retorn, també dinamitzada, després d'estudiar la viabilitat de les propostes sorgides en la primera trobada, i també explicarà què és allò que ja s'hi està fent al respecte.

 

Les sessions, com sempre, es plantegen des d'un punt de vista totalment constructiu i seran pilotades per dos dinamitzadors, els quals vetllaran pel correcte acompanyament dels veïns en l'elaboració de propostes, per facilitar un espai de foment del debat i d'entesa, i finalment, per què la voluntat de la ciutadania quedi reflectida en una proposta que es presentarà a l'Ajuntament.

 Número de visites
615
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43