Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:34 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:34 h

El voluntariat de Palafolls repartirà a partir de demà les targetes moneder a una vuitantena de famílies

23 de març de 2020


El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies vol assegurar als infants que més necessitats tenen el fet de poder continuar disposant de l’ajut del menjador


Palafolls repartirà a partir de demà les targetes moneder que ja ha distribuït el Consell Comarcal de Maresme a tots els municipis de la comarca. Es farà a través del voluntariat que s'ha organitzat al poble per poder ajudar les famílies palafollenques a cobrir les necessitats bàsiques. En concret, es repartiran a les 80 famílies que tenen aprovat l'ajut de menjador escolar i es pretén que puguin continuar disposant d'aquest ajut.

 

Amb aquesta fórmula, el Departament d'Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat vol assegurar als infants que més necessitats tenen el fet de poder continuar disposant de l'ajut del menjador, malgrat que les escoles estan tancades. És una mesura que tindrà efecte fins que el Govern de la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l'activació del Pla d'Actuació PROCICAT per malalties emergents en motiu de l'impacte del COVID-19.

 

Consulta el web del Consell Comarcal per a més informació.

 Número de visites
1163
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43