Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:38 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:38 h

Els centres escolars de Palafolls avancen cap a la seguretat viària de la mà de la Policia Local

12 d'abril de 2021


Les activitats s'han fet a l'escola les Ferreries i ara es realitzen a Mas Prats


A finals de març la policia local de Palafolls va finalitzar les activitats d'educació viària de la mà de l'escola Les Ferreries.

 

Un any més s'han dut a terme activitats al parc mòbil així com tallers i formacions a les classes per part de la policia local pel que fa a la seguretat viària. Enguany s'han realitzat activitats a les aules amb els menuts de P4, seguit de primer, tercer i cinquè de primària; en el marc de la mobilitat segura. Aquesta activitat venia precedida per una gimcana que es va realitzar amb els alumnes de segon i cinquè. A la gimcana a més de la mobilitat segura i coneixement del territori, per tal que així des de ben petits coneguessin les arrels i el patrimoni local, s'afegia com a novetat el civisme dins aquestes jornades.

 

Les activitats van cloure amb jornades al parc mòbil, on l'últim dia els més menuts van poder gaudir coneixent com eren els vehicles i les tasques que realitza la policia local de Palafolls.

 

La valoració que se'n fa per part de la policia és molt satisfactòria, d'una banda per part de la rebuda dels alumnes i d'altra banda per la resposta dels centres educatius a les jornades. Ara, s'inicien aquestes activitats a l'escola Mas Prats, i des del consistori es dóna així continuïtat a aquest cicle de la mà de la policia local de proximitat.Número de visites
560
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43