Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:37 h
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:37 h

Els colors del mar arriben avui al Teatre de Palafolls

25 de gener de 2019


L'actuació reuneix una 40a de persones dalt de l'escenari


La Mediterrània, aquest mar que ens enamora, és un món de molts colors. Si llencéssim una xarxa, entre els peixos i les algues hi trobaríem músiques i cançons meravelloses.

 

Això és el que ha fet el Cor Infantil Amics de la Unió, dirigit per Josep Vila Jover, que ha pescat cançons mediterrànies que composen “Els colors del mar”, l’espectacle que avui arriba al teatre de Palafolls.

 

El Cor Infantil Amics de la Unió, proposa un fresc espectacle amb direcció musical d’Eduard Iniesta, textos de Piti Español i inspirat en la Mediterrània

.

Considerat un dels cors de més nivell del nostre país, el Cor Infantil Amics de la Unió ha participat en nombrosos festivals internacionals importants i ha estat múltiplement premiat. Un dels últims guardons ha estat a l'octubre de 2013 a Luxemburg, aconseguint el premi absolut del certamen internacional Let the People Sing, organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió.  D’altres premis importants han estat el premi al Certamen Coral de Tolosa els anys 2015 i 2010, el primer premi al Certamen Juvenil d’Havaneres de Torrevella (Alacant) i el segon premi al Festival Internacional de Música de Cantonigròs, tots dos l’any 2009.

 

El cor ha realitzat diverses produccions; d’entre les més recents destaquen V-E-U-S! i A la vora de la mar. També ha col·laborat en òperes del Gran Teatre del Liceu. Pel que fa a enregistraments, cal destacar els seu darrer disc There is no rose, que ha estat publicat a nivell internacional amb una molt bona acollida de la crítica.

 

Els colors del mar es podrà veure al Teatre a partir de les 20.30h i a un preu de 5€. 

 

 

 Número de visites
1157
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43