Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/02/2024 | 09:55 h
previsio
 
 
25/02/2024 | 09:55 h

Els treballs de reasfaltat a Les Ferreries i Santa Maria començaran el dimarts vinent

4 de novembre de 2022


El consistori continua amb el pla de reasfaltat actuant al camí l'Esperança i al carrer Xon Moner, a l'avinguda Ribera de la Burgada i als carrers Francesc Macià, Ramon Turró, Mas Pinell i Saló de Mas Pedrer


En el marc del projecte de reasfaltat del municipi, l'Ajuntament de Palafolls iniciarà els treballs a l'àmbit de Les Ferreries i Santa Maria el dimarts vinent. Durant dues setmanes, s'actuarà al camí l'Esperança i al carrer Xon Moner, on s'incorporaran alguns reductors de velocitat, a l'avinguda Ribera de la Burgada i als carrers Francesc Macià, Ramon Turró, Mas Pinell i Saló de Mas Pedrer. També es milloraran algunes de les cruïlles que creuen amb aquestes vies, tal com es dibuixa en els mapes adjunts.

 

Per ara i des del passat dijous, continuen les actuacions a Sant Lluís i a Mas Carbó. En aquest últim, s'hi estan duent a terme petites reparacions en el formigó de caràcter puntual. Un cop finalitzades, s'hi iniciaran els treballs de reasfaltat, principalment al camí del Castell. Paral·lelament, també s'actuarà a Mas Reixac.

 

Imatge_web (14).jpg

 

La magnitud del pla d'actuació

 

El regidor d'Obres, Serveis municipals i Via pública, Jordi Villaret, recorda que aquest és un projecte sense precedents al municipi, pel volum d'inversió i per la voluntat del consistori de pal·liar els problemes existents en l'estat dels carrers. Les actuacions són diverses i de diferent índole, amb la voluntat d'actuar en trams de carrers complets i tancant el cercle dels treballs realitzats anteriorment.

 

El projecte, vinculat al Pla general d'inversions, suposa una inversió superior als 600.000 euros, a través del qual s'actuarà pràcticament en tots els àmbits del municipi.Número de visites
746
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43