Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:17 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:17 h

En marxa la instal·lació de plaques fotovoltaiques al Casal d'avis

13 de gener de 2023


El teatre de Palafolls, les dues escoles de primària i part del Forroll seran els propers equipaments municipals en els quals el consistori vol implantar la instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum


L'Ajuntament està treballant en la instal·lació de plaques fotovoltaiques per electricitat a les cobertes dels edificis municipals, el primer d'aquests és el Casal d'avis de Palafolls.

 

En aquest espai ja s'hi està implantant la instal·lació solar fotovoltaica amb una potència prevista de producció de 30 kW d'autoconsum col·lectiu, és a dir, principalment pel mateix equipament. El sobrant d'energia s'abocarà a la xarxa municipal i aquest excedent s'utilitzarà per compensar el manteniment i el consum d'altres edificis municipals.

 

La instal·lació de plaques s'ha iniciat al Casal d'avis, però aquest espai només n'és el primer. El consistori està a l'espera de rebre la propera línia de subvencions "Renovables 2030" de la Diputació de Barcelona, amb la que es pretén ampliar la potència de l'equipament i aplicar el mateix sistema a quatre edificis municipals més: el Teatre de Palafolls, l'Escola Mas Prats, l'Escola Les Ferreries i part del Forroll.

 

Imatge_web (25).jpgNúmero de visites
672
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43