Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/12/2023 | 19:26 h
previsio
 
 
02/12/2023 | 19:26 h

Es busca l’empresa per començar les obres de la piscina a finals de març

4 de març de 2022


La segona licitació ha quedat deserta i ja s'ha obert un nou procediment


Aquesta setmana ha finalitzat el procés de licitació de la reforma integral de la piscina de Palafolls. Finalment aquest procés ha quedat desert pels defectes administratius de l’única proposta presentada, i no per la seva qualitat. De fet, el procés s’ha declarat desert just en l’últim tram de la valoració de la proposta.

 

Ara el consistori ja ha posat en marxa un nou procés de licitació per tal de trobar la companyia encarregada de tenir a punt la piscina per a l’estiu.

Aquest nou procés, el tercer que s’engegarà, serà obert i d’urgència, per tal de retallar els terminis administratius amb l’objectiu que els treballs comencin a finals d’aquest mes per tal de mantenir el 15 de juny com a data de finalització de la reforma integral.

 

Les empreses que vulguin optar al contracte de reforma de la piscina tindran del 5 al 18 de març per presentar les seves propostes

Les obres preveuen fer un nou vas gran per la piscina, amb una millor impermeabilització i amb menys profunditat, cosa que ajudarà a donar-li nous usos esportius. La piscina petita també es refarà, serà més ample i amb un accés gradual.

 

Les obres tenen un preu de sortida de 394.000€, IVA inclòs, i en la licitació es preveu la possibilitat d’oferir tot un seguit de millores optatives a incorporar per les empreses que optin al concurs.

 Número de visites
730
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43