Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2023 | 01:12 h
previsio
 
 
09/12/2023 | 01:12 h

Es commemora la diada de Sant Jordi regalant llibres que l'Ajuntament ha editat en el darrers anys

23 d'abril de 2019


La majoria de les parades de roses i llibres es poden visitar durant tot el dia al Fòrum Palatiolo


Durant tot el dia, la diada de Sant Jordi tindrà com escenari principal el Fòrum Palatiolo. Parades de roses i de llibres comparteixen espai des de primera hora del matí amb Ràdio Palafolls que ofereix a la seva audiència una programació especial. 

A més, el consistori avui obsequia amb un punt de llibre que deixa palès la importància de lectura i els llibres com a base de l'educació i la cultura. Els que el vulguin aconseguir el trobaran als diferents equipaments municipals, entre els quals, l'Oficina d'Atenció Ciutadana, el Punt d'Informació, l'edifici MiD, la Caserna de la Policia Local, entre d'altres. Amb el punt de llibre es pot recollir gratuïtament un llibre a l'entand del consistori i la Biblioteca Enric Miralles ubicat al Fòrum Palatiolo i a triar entre els diferents títols editats per l'Ajuntament de Palafolls en els darrers anys. 

D'altra banda al llarg de la diada enitats de la nostra població i cursos escolars aprofiten l'avinentesa per poder recaptar fons pels seus projectes i activitats. 

Pel que fa als actes programats, recordar que a les 17 h es presentarà el darrer llibre de l'edició local promoguda des de l'Ajuntament "El vent que gronxa les espigues" de l'escriptora local Montserrat Ribas i Bellalta. L'acte de presentació anirà acompanyat per la lectura de diferens fragments en veu alta i amb la presència de l'autora. Número de visites
1510
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43