Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 01:37 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 01:37 h

Es convoca la segona sessió del Consell Municipal d'Esports

24 d'agost de 2022


La reunió se celebrarà el dimarts 13 de setembre i es treballarà per definir els atorgaments dels premis de la Festa de l'Esport


El dimarts 13 de setembre, a partir de les 18.00 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament, es realitzarà la segona sessió del Consell Municipal d'Esports de Palafolls. A la reunió s'hi convoquen les entitats esportives del municipi.

 

A banda de l'aprovació de l'acta de la primera sessió, realitzada el passat 26 de juliol, i de l'aprovació del calendari definitiu dels equipaments municipals, el punt principal de l'ordre del dia seran les candidatures al Premi al mèrit esportiu de Palafolls. Els membres de les entitats presentaran les dues nominacions de cada club local. Aquest guardó s'entregarà a la Festa de l'Esport, prevista pel proper dissabte 17 de setembre.

 

aaa

 

Pel que fa a la resta de premis de la gala, el proper dimecres 31 d'agost (inclòs) finalitza el termini de presentació de candidatures. Per realitzar la sol·licitud, cal enviar la proposta a través del tràmit específic activat a la Seu electrònica de l'Ajuntament.

 

Abans de la sessió del Consell Municipal d'Esports, es convocarà una reunió amb els membres del jurat de la Festa de l'Esport per examinar les candidatures rebudes i decidir, per majoria simple, quines seran les persones guardonades per l'Ajuntament de Palafolls.Número de visites
545
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43