Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:38 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:38 h

Es crea el Circuit de Salut de la Tordera

27 de juliol de 2023


Finalitza l'arranjament del camí paral·lel al riu Tordera entre el Pla de la Sorra i el Camp de Vol. Aquest projecte s'emmarca dins la subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC), concedida a inicis del mandat anterior.


Des de l’Àrea d’Urbanisme i de Medi Ambient, es va preveure una primera fase d'actuacions que comportava l'execució de 3 subprojectes diferents, que conformaven un únic projecte comú. Per una banda, les obres de millora dins l'àmbit de la Protectora Municipal, l'arranjament del camí paral·lel al riu i, finalment, el condicionament de l'espai a tocar del camp de Futbol municipal.

 

CS 2.jpg

 

Pel que fa al camí paral·lel al riu Tordera, es pretenia crear un circuit de salut circular amb inici i final a l'espai proper del camp de futbol, on també s'estan executant actuacions de millora. Aquest recorregut, ja molt concorregut per a la pràctica esportiva i de salut de molt veïns/es, disposava del tram que enllaça l'àmbit del Pla de la Sorra amb el camp de vol en un estat molt deficient. Actualment, amb les actuacions dutes a terme, s'ha aconseguit millorar aquest àmbit, s'han instal·lat diversos elements de mobiliari urbà, així com la plantació d'arbrat autòcton per millorar l'ombreig natural d'alguns punts. A més, amb la creació d'aquest circuit es pretén també donar a conèixer i reivindicar el patrimoni agrari i ambiental del Pla de la Ginesta i el riu Tordera a través d'un recorregut on es prioritza el trànsit de vianants i la pràctica esportiva.

 Número de visites
494
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43