Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:21 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:21 h

Es crea el Consell Esportiu de Palafolls

9 de febrer de 2022


Ja s'ha presentat l'esborrany del reglament d'aquest nou consell consultiu als partits polítics i a les entitats esportives per a que presentin millores


Aquest dimarts a la tarda es va fer la presentació del que ha de ser el nou Consell Municipal d’Esports de Palafolls a totes les entitats esportives del nostre municipi. La intenció de l’Ajuntament és que el ple ordinari del mes de març aprovi la creació d’aquest consell com a òrgan de participació i consulta ciutadana en tots els temes relacionats amb l’esport al nostre municipi, incloent-hi l’esport federat, l’escolar, l’aficionat o el popular.

 

                                                              presentació reunió esport

 

La passada setmana ja es va fer la presentació de l’esborrany als partits polítics, per tal que presentessin propostes o millores i ahir es va fer el mateix amb les entitats, que ara tenen tot el mes per fer-hi esmenes i per nomenar els seus representants al futur òrgan consultiu. Aquest consell, que estarà presidit per l’alcalde o per la regidora d’esports, comptarà amb representació de cada partit politic de l'Ajuntament i hi haurà un representant de cada una de les entitats esportives degudament registrades al nostre municipi per tal d’avaluar la realitat de l’esport a Palafolls analitzant els seus problemes i les seves necessitats.

 

El consell, que en principi es reunirà trimestralment, ha d’ajudar a l’Ajuntament a prendre les decisions relatives a les futures polítiques esportives que  pugui engegar el consistori. D’aquesta manera el consell podrà emetre informes, dictàmens o estudis i podrà ser consultat quan toqui elaborar reglaments o ordenances dels serveis relacionats amb l’activitat esportiva.

 

A la reunió d’aquest dimarts, que es va fer telemàticament, hi van assistir representants d’una desena d’entitats esportives i es va aprofitar per perfilar el funcionament d’aquesta nova eina de participació ciutadana.

 

De fet Palafolls ja compta amb diferents consells sectorials participatius com ara el Consell Escolar, el Consell de Ràdio Palafolls o el consell de Cultura de Palafolls.



Número de visites
662
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43