Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:16 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:16 h

Es digitalitzen les actes dels plens municipals des de 1872

9 de maig de 2017


Aquest dilluns han acabat les tasques de digitalització de prop de 7.500 documents oficials corresponents a les actes dels plens municipals de Palafolls des del 1872. Es tracta de documentació que es conserva a l’arxiu municipal i que amb la digitalització es garanteix la seva preservació i conservació.

Un cop tractats els documents s’incorporaran al repositori d’Arxius Municipals Digitals de la Diputació de Barcelona, que oferirà la possibilitat de consultar-los a través d’un espai web especial i ordenat cronològicament. Un espai que serà obert a la consulta popular.

 

És la Diputació, des de l’Oficina de Patrimoni Cultural,  la que ofereix als municipis petits de la demarcació un Programa de Manteniment d’Arxius. Entre els serveis que ofereix hi ha el de digitalització d’Actes Municipals. El nostre és un dels 79 consistoris participants al programa, pel que un equip s’ha desplaçat a Palafolls aquests dies per fer el treball de digitalització.

 

L’Arxiu municipal de Palafolls costodia els principals documents oficials de l’Ajuntament. Ho fa al propi edifici municipal, un espai que s’ha quedat petit així que el consistori ha llogat un nou local que complementarà l’actual arxiu.

 

Es tracta d’un local a la mateixa plaça Major, que antigament va ser un restaurant i que ara s’adaptarà per poder acollir la documentació municipal. Número de visites
2624
  • l'Arxiu Municipal de Palafolls
  • Treballs de digitalització
  • Actes de plens de 1872
  • Detall de documents digitalitzats
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43