Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:40 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:40 h

Es modifiquen les tres ordenances amb més incidència sancionadora de Palafolls

7 de febrer de 2022


Les ordenances modificades estan ara en exposició pública


En la primera sessió plenària d’aquest 2022, el ple de l’Ajuntament de Palafolls va aprovar per unanimitat les modificacions proposades a les tres ordenances municipals que suposen una activitat sancionadora més gran al nostre municipi.

 

Es tracta de l'Ordenança reguladora de la tinença d'animals de companyia, l’Ordenança de convivència i civisme i de l’Ordenança de soroll i vibracions de Palafolls.

 

Les modificacions han consistit, bàsicament, en harmonitzar i adaptar aquestes ordenances a la normativa general i al règim sancionador. Així, aquestes regulacions locals fixen un import mínim de sanció de 100€ que gaudiran d’una bonificació del 50% de l’import si la persona infractora reconeix implícitament la seva responsabilitat.

 

Després de l’aprovació inicial, ara aquestes tres normatives estan en exposició pública per tal que qui vulgui presentar al·legacions i suggeriments, puguin fer-los. Hi ha temps fins el 15 de març i es pot fer amb una instància genèrica o per qualsevol mitjà previst al procediment administratiu.

 

Les ordenances modificades es poden consultar aquí:

 

- Ordenança reguladora de la tinença d'animals

- Ordenança del soroll i les vibracions del municipi de Palafolls

- Ordenança municipal de convivència i civismeNúmero de visites
849
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43