Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
08/12/2023 | 23:43 h
previsio
 
 
08/12/2023 | 23:43 h

Es posa en marxa el transport escolar a Palafolls

6 d'octubre de 2017


Aquesta setmana s’ha posat en marxa el servei de transport escolar a Palafolls. Ho ha fet després de les negociacions entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Maresme  i un cop s’ha assolit el nombre mínim d’usuaris per poder activar el servei.

 

D’aquesta manera i des d’aquest dijous un autocar recull una desena d’estudiants de Mas Prats i Ferreries a les urbanitzacions i Sant Lluís per portar-los a la seva escola a primera hora i retornar-los a casa a la tarda. El transport té horaris adaptats a les entrades i sortides del alumnes dels centres del segon cicle d’infantil i primària.

 

L’Ajuntament, però, ja treballa per ampliar el servei el curs vinent aconseguint que l’autocar també cobreixi els migdies per facilitar que, els estudiants que ho vulguin, puguin dinar a la seva llar.

 

Aquest transport escolar, gestionat pel CCM, complementa el servei ja existent de la L5 de transport urbà i està especialment dissenyat per transportar els més petits ja que compta amb una acompanyant que atén als infants durant el trajecte dalt de l’autocar.

 

El cost d’aquest transport escolar es reparteix entre l’Ajuntament, que hi aporta 12.000 euros, el CCM, que hi aporta la mateixa quantia, i les famílies una altra petita part.Número de visites
2253
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43