Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:47 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:47 h

Es presenta el projecte REDAPTA, que vol impulsar la Taula del Delta i de la Baixa Tordera

6 de novembre de 2019


El projecte ha de servir per posar en comú les realitats dels rius Tordera i Serpis (País Valencià) per definiri mesures per adaptar-ne els trams més sensibles al canvi climàtic


Aquesta tarda es presenta a l’Arxiu de Malgrat de Mar el projecte REDAPTA, una iniciativa coordinada pel CREAF i amb el suport dea Fundación Biodiversidad que vol donar un impuls a dos espais de governança ja existents a la Tordera (Catalunya) i al riu Serpis (País Valencià): la Taula del Delta i de la Baixa Tordera i la Plataforma del Serpis.

 

Aquests dos espais reuneixen actors del territori, persones de varies procedències, amb varis interessos o inquietuds que interactuen entre elles per un interès comú: prendre decisions i definir mesures que permetin adaptar els trams sensibles d’aquests rius mediterranis al canvi climàtic.

 

Paral·lelament a això, el regidor de Medi Ambient, Aleix Freixa, i el tècnic de l’àrea han assistit a la convocatòria del Consell Rector de la Taula de la Tordera, un espai un espai de governança on els actors locals, administracions de diferents nivells, entitats socials i ecologistes, així com investigadors i experts col·laboren per tal de desenvolupar una estratègia integral per a la recuperació dels equilibris socials i ecològics del Delta.

 

L’Agenda de la presentació del projecte REDAPTA

 

17h – 17:15h: Benvinguda als assistents (Laia Gómez i Ólver Sánchez-Camacho, de l’Ajuntament de Malgrat)
17:15h – 17:45h: Les oportunitats de participació per a la revisió del Pla de Gestió de l'Aigua per a la Conca de la Tordera. Montse Alomà, Cap del Departament de Comunicació i Participació de l'Agència Catalana de l'Aigua
17:45h – 18:45h: Recull de comentaris, presentació dels materials disponibles i creació de grups de treball
18:45h – 19:30h: Presentació del Projecte REDAPTA, calendari i activitats

Annelies Broekman (CREAF)
19:30h – 20h: Cloenda i pica pica pels participants

 

 

 

 

 Número de visites
1018
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43