Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/12/2023 | 20:32 h
previsio
 
 
02/12/2023 | 20:32 h

Escape Room de Carnestoltes: El Marxant d'Art!

12 de febrer de 2021


L'àrea de Cultura ha adaptat les activitats de Carnestoltes davant l'excepcionalitat actual; i les inscripcions per la gimcana d'enguany ja estan disponibles!


Com ha passat amb els esdeveniments que s’han anat esdevenint durant el darrer any, a causa de l’excepcionalitat actual, l’Ajuntament de Palafolls ha hagut de replantejar-se la tradicional Rua de Carnestoltes.

 

L’Àrea de cultura ha adaptat el que serà una gimcana pels carrers de Palafolls a la situació actual, on els diferents grups bombolles es podran apuntar seguint totes les mesures de prevenció contra la Covid-19, i disfressats com cal.

 

Tal com ha apuntat la regidora de l’Àrea, Susanna Pla, des del consistori es destaca la “voluntat de seguir mantenint aquesta festivitat al poble, adaptant les activitats a la situació actual però alhora mantenint la il·lusió i les ganes d’aquest dia marcat”.

 

L’activitat tindrà lloc el proper 20 de febrer, i constarà de dos torns: al matí, a les 10:30 hores, i a la tarda a les 16:30 hores. Per participar és necessària la inscripció prèvia així com seguir estrictament les mesures de prevenció de la Covid-19: mascareta obligatòria, rentat de mans, distància de seguretat, seients reservats.

 

 

Requisits i informacio de servei:

 

  • Durada del joc: màxim 2 hores (entre 60 i 90 minuts és lo normal que duri el joc).
  • Grups bombolla: màxim 4 persones.
  • Mínim un dels integrants ha de tenir més de 16 anys.
  • Els participants han de venir disfressats!
  • Cal disposar de telèfon model Android (No funciona amb sistema IOS, Apple) i la bateria carregada al 100%!

Apuntat aquí per participar a l'scape roomNúmero de visites
948
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43