Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:30 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:30 h

Escoles i Llar d’Infants arriben a punt per al nou curs escolar amb nous elements de joc als patis

10 de setembre de 2021


Les diverses inversions en aquests centres educatius de Palafolls són iniciativa de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, i tenen com a objectiu transformar-los en espais més oberts a l’entorn


Aquest dilluns quan els nens i nenes de Palafolls comencin el curs escolar 2021-2022 tindran una sorpresa preparada amb molta il·lusió, com és que podran estrenar els nous elements de joc que ha instal·lat l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

L’objectiu d’aquesta intervenció és millorar els usos socials i lúdics d’aquests equipaments municipals entenent que els patis són espais on els infants de la nostra població aprenen a compartir, a experimentar amb les seves habilitats, a esforçar-se, etc.

 

Concretament, la inversió de les dues administracions s’ha traduït en fer realitat les demandes dels centres escolars de Palafolls i el resultat ha estat la col·locació d’un rocòdrom horitzontal tant a l’escola Mas Prats com a Les Ferreries i també un joc d’habilitat i un tobogan infantil a cada equipament respectivament.

 

Pel que fa a la Llar d’Infants municipals, una cuineta exterior i dues estructures d’habilitat de fusta, que faran les delícies dels més menuts de Palafolls.

 

Aquestes noves accions de millora dels equipaments educatius s’emmarquen en el Pla de xoc d’equipaments responsables 2030 de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu donar continuïtat als projectes com la pacificació de zona escolar que es va fer l’any passat. El pla també pretén transformar els edificis educatius en espais renovats, oberts a l’entorn i que alhora acullin els aprenentatges personals i socials dels més petits de Palafolls.

 Número de visites
639
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43