Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 11:17 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 11:17 h

Èxit de preinscripcions al casal municipal d’estiu

19 de maig de 2022


Aquest dilluns es tancava el període de preinscripció pel Casal Municipal d’Estiu que promou l’Ajuntament


En total s’han tramitat 280 sol·licituds que han sobrepassat l’oferta disponible per l’edició d’enguany d’aquesta activitat.

Per exemple,  pels matins de juliol s’ofertaven unes 200 places, però la demanda ha estat major. En la primera quinzena hi ha 220 sol·licituds mentre que per a la segona quinzena n’hi ha 230.

Passa el mateix als torns de matí a l’agost, mentre que els torns de tarda no han arribat al mínim exigible per obrir grups, com ja ha passat altres estius.

 

El proper dia 26 de maig es publicarà el llistat provisional de places i s’obrirà un període de 10 dies per tal de subsanar errors o requeriments de documentació o informació.

Un cop acabat aquest termini, si la demanda encara supera l’oferta, s’aplicaran els barems que prioritzen les sol·licituds d’infants residents a Palafolls, aquells que l’any passat ja van gaudir de l’activitat i també aquells que els seus pares treballin al nostre municipi.

 

Aplicats aquests barems es publicarà una nova llista, que és la que donarà accés a la matrícula, que es farà del 10 al 17 de juny. Amb el pagament de l’activitat es veurà les places reals i si calgués, es podria recórrer a la llista d’espera per completar els grups del casal d’enguany.

D’altra banda els serveis addicionals, com són l’acollida  i el menjador,  compten amb més de 20 sol·licituds entre fixes i esporàdiques i, per tant, es podran prestar  d’acord amb la demanda diària de les famílies tal com es va explicar a la reunió informativa de fa unes setmanes.

El casal d’enguany es farà durant el juliol i l’agost a les instal·lacions de l’escola Mas Prats.

 Número de visites
863
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43