Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 20:34 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 20:34 h

Festa de celebració del 25è aniversari de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls

27 d'abril de 2022


el curs 96-97 va ser el primer de l'escola de música de Palafolls, nascuda amb l'impuls d'un grup de pares i mares. Anys més tard s'uniria a les classes de dansa i passaria a ser un servei municipal


Aquest divendres, a partir de les 7 de la tarda, l’Escola Municipal de Música i Dansa (EMMID) ha preparat la festa pel seu 25è aniversari a Palafolls.
Un aniversari que, a més, coincideix amb la recent homologació que ha fet la Generalitat, cosa que garanteix la qualitat de l’ensenyança i del centre educatiu.


La festa es farà a l’exterior, al Fòrum Palatiolo, i preveu mostrar un tastet de les diferents disciplines i agrupacions que acull l’EMMID, com ara de la cobla, la coral, la banda, hip hop, els combos o els alumnes de llenguatge musical.

 

                         La Banda de Palafolls enregistra en seu tercer disc

          


L’embrió de l’actual servei l’hem de buscar en la iniciativa d’un grup de pares i mares que es van organitzar per poder tenir una petita escola on ensenyar música als seus fills i filles. Aviat començaren les classes a les instal·lacions de l’escola Les Ferreries, quan aquesta es trobava al seu antic emplaçament, a l’actual Fòrum Palatiolo.


Aviat aquesta escola es va agrupar amb l’escola de dansa que ja feia anys que oferia classes a l’antic centre parroquial, avui desaparegut, i aconseguir el suport de l’Ajuntament, que també fa just 20 anys, inaugurava l’actual edifici del MiD (Música i Dansa), que des del 2002 acull les classes de l’escola.


Aquest 2022 el centre ha estat homologat per la Generalitat certificant que ofereix estudis dins el marc educatiu i de qualitat.Número de visites
835
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43