Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:44 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:44 h

Finalitza el casal d'estiu municipal amb èxit de participació

31 d'agost de 2022


Durant dos mesos, els infants han pogut gaudir d'activitats i sortides diverses sota el centre d'interès "La vida és màgia"


El casal d'estiu municipal de Palafolls posa avui el punt i final després de dos mesos d'activitats de lleure per a infants. Durant el juliol i l'agost, més de 280 nens i nenes han gaudit d'aquesta iniciativa que, enguany, s'ha dut a terme a l'Escola Mas Prats, emmarcada en el centre d'interès "La vida és màgia".

 

Cal destacar que, per primera vegada, la demanda de places ha superat l'oferta inicial de l'Ajuntament, que es va veure obligat a celebrar un sorteig previ per assignar les matriculacions dels infants. Des de l'Àrea d'Educació del consistori es valora molt positivament el desenvolupament de la iniciativa i la resposta que se n'ha obtingut.

 

123

 

El casal d'estiu s'ha organitzat en quatre quinzenes: de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores, amb opció d'acollida matinal prèvia i servei de menjador posterior. Ahir, 30 d'agost, es va celebrar l'esmorzar de cloenda amb un espectacle infantil inclòs. Avui, últim dia d'agost i del casal, s'havia de realitzar una festa final a la piscina municipal. La pluja, però, ha obligat a canviar els plans i realitzar el comiat a la mateixa escola.

 

Al llarg de dos mesos, els infants han pogut gaudir de dues acampades, excursions a la piscina, tallers d'educació viària i sortides a l'entorn, aprofitant equipaments com Can Batlle, l'Skate Park o el parc viari. Els i les participants també han visitat l'Escola Municipal de Música i Dansa, on van poder gaudir de l'actuació de la Cobla Palafolls i fer un tastet dels diferents instruments musicals. Totes les activitats han promogut el treball en equip, la descoberta de l'entorn, el coneixement del teixit cultural local i l'aprofitament dels centres educatius del municipi.

 

11

 

Cal destacar, també, la implicació d'algunes entitats locals com la colla de Diablesfolls o la colla gegantera. Amb aquesta última, els infants del casal van realitzar unes il·lustracions de figures festives que es poden veure exposades a l'Escola Municipal de Música i Dansa fins el 12 de setembre. Algunes han estat seleccionades per formar part del cartell de la Trobada gegantera del proper dissabte 3 de setembre, en el marc de la Festa Major de Palafolls.Número de visites
733
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43