Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:43 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:43 h

Finalitza el casal d'estiu municipal amb èxit de participació

31 d'agost de 2023


Durant dos mesos, els infants han pogut gaudir d'activitats i sortides diverses sota el centre d'interès "Mil històries per explorar"


 

El casal d'estiu municipal de Palafolls posa avui el punt i final després de dos mesos d'activitats de lleure per a infants. Durant el juliol i l'agost, més de 280 nens i nenes han gaudit d'aquesta iniciativa que, enguany, s'ha dut a terme a l'Escola Ferreries, emmarcada en el centre d'interès " Mil històries per explorar".

 

Cal destacar que, per primera vegada, la demanda de places ha superat l'oferta inicial de l'Ajuntament, que es va veure obligat a celebrar un sorteig previ per assignar les matriculacions dels infants. Des de l'Àrea d'Educació del consistori es valora molt positivament el desenvolupament de la iniciativa i la resposta que se n'ha obtingut.

 

Casal 2.jpg

 

El casal d'estiu s'ha organitzat en quatre quinzenes: de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores, amb opció d'acollida matinal prèvia i servei de menjador posterior fins a les 15.00 hores. Avui, dia 31 d’agost, com a últim dia d’agost i del casal, s’han previst realitzar activitats especials de cloenda amb tots els grups d’infants, com Cinefòrum.

 

Al llarg d’aquests dos mesos, els infants han pogut gaudir de dues acampades, excursions a la piscina, tallers d'educació viària i sortides a l'entorn, aprofitant equipaments com Can Batlle, l'Skate Park o el parc viari. Els i les participants també han visitat l'Escola Municipal de Música i Dansa, on van poder fer un tastet dels diferents instruments musicals i van visitar també la Biblioteca Enric Miralles, on van realitzar un taller de postals i van gaudir de l’activitat de conta-contes. Es va fer una col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, organitzant un taller de seguretat en xarxes socials adaptada als infants més grans. Totes les activitats han promogut el treball en equip, la descoberta de l'entorn, el coneixement del teixit cultural local i l'aprofitament dels centres educatius del municipi.Número de visites
395
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43