Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2024 | 12:04 h
previsio
 
 
20/04/2024 | 12:04 h

Finalització i entrega de certificats al curs de premonitors/es que organitza Can Batlle

19 de juliol de 2023


Avui a la sala de Plens de l'Ajuntament, la Regidora de Juventut, Susanna Pla i Capdevila, ha fet entrega dels cerificats de premonitor/a als 17 joves que han participat del curs organitzat per Can Batlle.

 

Els darrers estius l'oferta de lleure dirigida als joves d'entre 12 i 16 anys ha augmentat i s'ha consolidat de manera progressiva a Can Batlle. Totes les activitats englobades dins l’Estiu Jove s'omplen fins a exhaurir places. Aquest any s'ha fet un pas més en l'oferta de lleure i en l'oferta formativa dirigida als joves que encara no es troben en situació laboral i són menors, obrint per primera vegada el curs de Premonitors, degut a la demanda que han fet els i les joves d’aquest curs durant l’any.

Aquesta demanda és va constatar amb la bona rebuda del curs que va fer exhaurir les places en un temps rècord.

 


Cal destacar l'entusiasme ha estat present durant el dia a dia del curs, amb un grup de joves molt participatiu i amb ganes d'aprendre i de posar en pràctica tot el que han après.

 

Tot això demostra que més enllà dels espais de lleure consolidats al poble, Palafolls té un col·lectiu juvenil amb un enorme potencial, que té intenció, motivació i, una gran capacitat per seguir demostrant que Palafolls és un referent pel que fa l’educació en el lleure.


Els darrers dies del curs el jovent participant, van poder provar-se programant un dia d'activitats a Can Batlle amb els nens i nenes del casal d'estiu municipal. Una activitat que els va permetre enfrontar-se de manera directa al paper de monitor/a, el repte no va ser gens fàcil: preparar eixos d’animació, activitats, objectius a treballar, adaptar les activitats perquè tots els infants hi poguessin participar i fer-les inclusives, improvitsar amb tots aquells aspectes que no s’havien pogut preveure... Però el treball en equip, la creativitat i les ganes posades per part de tots i totes les premonitores, va ser la clau per poder superar els dos dies amb un èxit absolut, i amb mil paraules d’admiració i reconeixement de la feina ben feta per part dels i les monitores de cada grup d’infants. 


Malgrat que els cursos de premonitors no tenen una validesa formal, es vol reconèixer la feina feta amb aquest certificat per tal d'encoratjar-los a continuar treballant amb la mateixa il·lusió i entrega que han mostrat durant el curs.Número de visites
366
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43