Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 19:04 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 19:04 h

Finalment el proper 20 de juny la piscina municipal obre les seves portes amb entrada gratuïta segons l'aforament de l'espai

17 de juny de 2019


En uns dies la Piscina municipal tornarà a obrir les seves portes i ho farà mantenint el preus de les edicions anteriors. El pimer dia serà el proper dijous 20 de juny però amb la diferència que aquest 2019 hi haurà entrada gratuïta restringida en base a l'aforament que permet l'equipament. Una mesura que també es prendrà el darrer dia del servei que serà l'1 de setembre.

Aquesta iniciativa es regularà concretament amb un tiquet d'entrada gratuïta especial per aquells que vulguin gaudir dels seu primer dia a la piscina de Palafolls. La finalitat és garantir que no se sobrepassi l'aforament i poder complir correctament amb les mesures de seguretat tant a dins com a fora de l'aigua. 

Aquest tiquet especial d'entrada gratuïta és exclussiu pel 20 de juny i es donarà aquest mateix dia a partir de les 10 h a la piscina. 

 

Recordem que el servei d'estiu de l'equipament de la Piscina municipal té com a característiques que cal tenir en compte: 

- Horari: de 10 a 19 h de dilluns a diumenge. 

- Cal respectar els cartells de senyalètica amb la normativa de l'espai. 

- En tot moment cal fer cas a les ordres del servei de socorrisme.  

 

Podeu consultar els preus en el cartell adjunt a aquesta informació. 

Recordem que tant les entrades puntuals com els abonaments es poden adquirir a la recepció de la mateixa Piscina municipal. 

 Número de visites
2188
  • Piscina municipal de Palafolls
  • Cartells preus Piscina municipal Palafolls 2019
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43