Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:39 h
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:39 h

Gràcies Palafolls activa el formulari en línia per a la reserva d'invitacions

3 de setembre de 2020


El formulari estarà actiu fins l'exhauriment de les invitacions


L'organització de Gràcies Palafolls ha activat aquest dijous, a les 9h del matí, el formulari en línia per a la reserva d'invitacions dels concerts que componen el programa oficial de l'esdeveniment. El formulari estarà actiu fins l'exhauriment de les invitacions. Per aquells esdeveniment que ja tenen les entrades exhaurides, s'entrarà en una llista d'espera que s'anirà activant si hi ha alguna devolució d'invitacions.

 

Ja que l'accés serà restringit a causa de les condicions de seguretat que imposa la pandèmia, des de l'Ajuntament es demana la màxima col·laboració i responsabilitat a la ciutadania per tal de retornar les invitacions si es coneix amb antel·lació que no es podrà assistir a un esdeveniment en concret, i així no deixar una cadira buida, tenint en compte que hi pot haver gent a la llista d'espera.

 

El formulari requereix les dades personals de la persona que fa la sol·licitud (nom i cognoms, DNI i correu electrònic), i nom i DNI dels acompanyants, si es dona el cas que reserva per més persones (amb un màxim de 4 persones en total).

 

Pels menors de 16 anys que vulguin reservar invitacions com a sol·licitants, hauran d'adjuntar omplerta i signada l'autorització per part d'un dels pares o bé del tutor legal.

 

Per a les persones a les quals l'ajuntament contacti per confirmar-li les invitacions, caldrà venir-les a cercar a l'EMMiD en horari d'oficina

 

Per a qualsevol dubte o incidència cal escriure a plf.cultura@palafolls.cat o bé trucar al telèfon de l'ajuntament (937620043).

 

Accedeix al formulari.Número de visites
1451
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43