Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
21/07/2024 | 16:02 h
previsio
 
 
21/07/2024 | 16:02 h

Inscripcions obertes pel curs gratuït de socorrisme aquàtic

26 de gener de 2022


El curs comença ara al febrer per tal que a l'estiu ja es pugui treballar de socorrista acreditat


L’Ajuntament de Palafolls posarà en marxa a principis de febrer un nou curs per preparar professionals de socorrisme en instal·lacions aquàtiques. Una formació que dotarà als participants que el superin de la titulació necessària per treballar com a socorrista en piscines i o parcs aquàtics.

 

El curs, que es farà a Can Batlle i a la piscina de Tordera, és totalment subvencionat pel que no té cap cost pels participants, que hauran de ser majors d’edat i especialment demandants de feina al SOC o joves inclosos dins el programa de Garantia Juvenil.

 

El curset, de 490 hores de formació, es fa ara al febrer per tal que es tingui la capacitació i el títol per poder treballar aquesta propera temporada d’estiu. De fet els qui superin el curs estaran inclosos al ROPEC, (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya) on es recullen els professionals habilitats per realitzar feines a l’entorn de l’esport.

 

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls ja ha contactat amb col·lectius susceptibles d’estar interessats, però qui vulgui també pot demanar més informació sobre el curs i les sortides professionals en aquest enllaç.

 

 

Tots els participants al curs han de superar una entrevista i una prova a la piscina.

 

L’oferta formativa d’aquest curs està pensada per una 15a de participants i inclou pràctiques en equipaments aquàtics per aconseguir la titulació de socorrista en instal·lacions aquàtiques.Número de visites
1914
  • socorrista-piscina
  • cartell socorrisme
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43