Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2024 | 11:56 h
previsio
 
 
20/04/2024 | 11:56 h

Ja disponible la cinquena edició de la revista 'El Ganxet'

26 de gener de 2023


El cinquè número de la revista municipal reivindica el Castell de Palafolls i detalla el Pla d'actuació per l'emblemàtic monument


Entre ahir i avui, la cinquena edició de la revista municipal 'El Ganxet' està arribant a totes les cases del poble. Aquest, però, és un número especial, que dedica per primera vegada un monogràfic central de vuit pàgines al Castell de Palafolls.

 

A través d'una entrevista a l'historiador Xavier Salicrú, es repassen els orígens de la fortificació, la seva importància en el context històric i territorial de la Baixa Tordera i el seu posterior abandonament. La cronologia dels fets, però, enllaça amb els reptes de futur i el Pla d'actuació del consistori, que s'iniciarà aquest 2023 per fer del monument, un recinte patrimonial dignificat i museïtzat.

 

La revista dedica una doble pàgina al projecte de reasfaltat sense precedents que s'ha dut a terme i repassa efemèrides d'aquests últims mesos com la primera Festa de l'Esport, el primer procés participatiu del municipi en urnes, la inauguració de l'espai de dol perinatal o la constitució de l'Associació Espai Agrari de la Baixa Tordera.

 

El butlletí també recull els temes més destacats de l'actualitat i les publicacions del consistori a les xarxes socials que més repercussió han tingut. La secció "Descobreix l'Ajuntament" dedica el seu espai a l'explicació didàctica del funcionament del pressupost municipal.

 

'El Ganxet' ja està disponible a la majoria de les cases palafollenques i es podrà recollir, també, a l'Ajuntament de Palafolls. La versió digital ja es pot consultar al web municipal.Número de visites
831
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43