Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:10 h
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:10 h

Ja està disponible el calendari comercial 2021

18 de desembre de 2020


Un any més, des de Promoció Econòmica i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls s'ha realitzat el calendari comercoal d'aquest any


Des de l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Palafolls i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP), junt amb les regidories d'Esport i Entitats, s'ha realitzat, un any més, el calendari comercial d'enguany. 

Enguany, els protagonistes del calendari comercial tornen a ser l'Associació de Comercians; i per aquest proper 2021 s'ha volgut donar suport també a les entitats esportives, per remarcar la importància que tenen a Palafolls i més en un any com aquest en què l'esport i una vida saludable s'han realçat més que mai. En aquest sentit, des del consistori s'ha reconegut també l'esforç i la tenacitat de dos sectors colpejats per la pandèmia que han sabut reinventar-se i tirar endavant.

El calendari d'aquest 2021, a títol de 'Palafolls, comerç de proximitat' es podrà adquirir als comerços col·laboradors amb l'Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP).

Finalment, des del consistori s'agraeix la col·laboració dels dos sectors, que s'han adaptat als terminis ajustats a causa de les restriccions de la Covid-19, així com també s'agraeix el suport rebut per part de la Diputació de Barcelona.Número de visites
767
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43