Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 11:43 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 11:43 h

L’Ajuntament activa una Borsa de Voluntariat per col·laborar en la gestió de l’escenari que ha deixat el temporal

24 de gener de 2020


El govern ha decidit activar aquesta via per poder centralitzar els esforços de la ciutadania i dirigir-los cap als punts de màxima necessitat amb un criteri ordenat


La baixada del nivell de la Tordera a partir de la matinada de dijous, ha deixat al seu pas un escenari on ja s’han començat a veure els danys que ens ha deixat el temporal Glòria, sobretot pel que fa al sector agrícola, en tant que collites perdudes, i desperfectes materials de molta importància en infraestructures dels diversos cultius d’horta del municipi. En aquest sentit, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha dirigit aquest matí des de Ràdio Palafolls un agraïment sentit al conjunt de la població per la seva resposta, com també a tots els serveis d’Emergències i tècnics de la casa, com la Policia Local i la Brigada Municipal per la plena disponibilitat durant tota aquesta setmana, i la seva implicació incondicional en la resposta de Palafolls a la tempesta.

 

L’ajuntament, tal i com s’ha compromès durant aquesta setmana i, en especial com va manifestar durant la visita de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà ahir dijous, ja ha començat a avaluar els danys que ha deixat el temporal. La voluntat és de tenir un informe el més complet possible la setmana vinent, obrint també els accessos a les zones més perjudicades. Amb aquest primer treball d’avaluació, es començarà a fer arribar la maquinària per fer les primeres actuacions, a banda d’obrir un canal de tipus més diplomàtic per interactuar amb les administracions supramunicipals i aconseguir tots els ajuts possibles per la conca de la Tordera, una de les zones de cultiu d’horta més importants del país.

 

Participa! La Borsa de Voluntariat

 

La col·laboració i la resposta ciutadana han estat essencials durant aquests dies. En aquest sentit, molts ciutadans s’han adreçat a l’ajuntament per oferir-se de manera voluntària per ajudar al municipi a fer front a la gestió que ve a partir d’ara. Des de l’ajuntament, s’ha decidit aglutinar tots aquests esforços de manera centralitzada per poder donar una resposta específica, en cas de necessitat, a les tasques concretes que s’hagin de dur a terme fruit de l’avaluació de danys que es faci. És per això que s’ha decidit constituir una Borsa de Voluntariat que contingui disponibilitats, però també tot aquell material (també a nivell de maquinari) que es pugui aportar per col·laborar.

 

Per inscriure't a la Borsa de Voluntariat Ciutadà, fes clic aquí!Número de visites
3569
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43