Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:27 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:27 h

L’Ajuntament anul·la el Juga Juga de Nadal

22 de desembre de 2021


Davant l’actual situació expansiva de la pandèmia l’Ajuntament de Palafolls ha decidit anul·lar l’edició d’enguany del juga juga de Nadal, el parc lúdic que havia preparat pels dies no festius de les vacances de Nadal.


A partir del proper dilluns es preveia iniciar aquesta activitat en la que els nens i nenes comparteixen jocs i atraccions al teatre i al Palauet, segons l’edat.


Segons explica l’Àrea d’Esports, l’actual situació de la pandèmia, amb creixement de casos positius arreu, porta al consistori a no fer aquesta activitat per responsabilitat. Ara com ara hi ha una dotzena de grups escolars confinats a Palafolls, i s’està pendent de l’aplicació de noves mesures restrictives per evitar nous contagis. Amb aquesta situació l’Ajuntament de Palafolls ha decidit tirar enrere el Juga Juga de Nadal, que ja estava preparat, tot i que no descarta l’organització d’activitats puntuals, amb cita prèvia i amb aforaments restringits, per donar una sortida lúdica als més petits de casa durant aquestes festes sense posar en risc la seguretat sanitària.


De fet enguany el Juga Juga s’havia programat amb el format tradicional, amb dos espais i múltiples activitats, després que l’any passat, el coronavirus ja obligués a una redefinició de les activitats nadalenques.Número de visites
853
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43