Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 16:57 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 16:57 h

L'Ajuntament aposta per una zona destinada als joves de Palafolls

31 de maig de 2021


Més rampes per l'Skate Park, Pump Track i una pista 3x3 per a Bàsquet i Futbol; són les millores per les quals treballa l'Ajuntament per tal que els joves de Palafolls puguin gaudir d'aquest espai renovat


L'Ajuntament de Palafolls treballa per renovar les zones del municipi enfocades al públic, i en especial als joves. Després de diverses demandes, i un treball transversal amb els joves i diversos col·lectius implicats, el consistori ha treballat per millorar i redefinir la zona de l'Skate Park.


Fins ara l'espai disposava de diverses rampes d'Skate, i la voluntat del consistori és fer aquesta zona més extensiva, millorant l'Skate Park però alhora afegint-hi una pista de Pump Track i una pista 3x3 per a Bàsquet i també Mini-Futbol. A més, hi haurà espai de Wifi Gratuït en tot el recinte. 

 

Aquest projecte de renovació s'emmarca dins un treball a llarg termini que realitza el consistori, amb la voluntat de posar el jovent de Palafolls al centre de les seves polítiques; fent que aquests puguin gaudir de diversos espais del municipi. L'esforç se suma a altres accions que ja ha realitzat l'Ajuntament, i també a accions que veuran la llum properament, com ara la implementació d'educadors de carrer o bé accions que es podran realitzar al mateix recinte un cop aquest estigui renovat.

Les obres a la zona de l'Skate Park de Palafolls s'iniciaran avui, 31 de maig, i en aquest sentit està previst que l'Skate Park quedi tancat fins a la finalització d'aquestes.

 

Els espais: 

 

  • Skate Park, amb l'espai renovat i nous mòduls i rampes per tal de poder arribar als diferents nivell dels joves usuaris.
  • Pump Track, és un circuit creat inicialment per bicicletes BMX, la construcció del qual, amb salts i peralts, permet fer voltes al circuit sense pedalar. El circuit també és utilitzat per patinadors en totes les seves modalitats no motoritzades.
  • Pista 3x3 Bàsquet i Mini-Futbol, amb diverses porteries i cistelles per adaptable a la pista. 
  • Guingeta, que estarà operativa, inicialment, durant els mesos d'estiu per poder servir begudes i menjar. 

En aquest sentit, el consistori fa un pas més cap a un municipi cohesionat amb el jovent i prepara una inauguració de l'espai quan les obres hagin finalitzat.

 

Consulteu aquí el mapa de la zona renovada: 

 

                                         mapa skate parkNúmero de visites
964
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43