Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:52 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:52 h

L’Ajuntament cedeix uns terrenys per fer el nou CAP de Salut

16 d'agost de 2017


El consistori palafollenc ha fet arribar ja al govern de la Generalitat la cessió d’un terreny de 2400m2 per tal que el Departament de Salut iniciï la construcció d’un nou ambulatori que substitueixi l’actual que té més de 30 anys.

Ara el govern haurà de valorar les condicions del terreny proposat per l’Ajuntament per acollir aquest nou CAP de salut i, si ho creu convenient, començar tot procés.

 

El govern local havia plantejat a la Generalitat la possibilitat de rehabilitar, actualitzar i reformar l’actual ambulatori per tal d’adequar-lo a les noves exigències del servei i millorar la qualitat de l’atenció al centre. Així, a més, es podria allargar la vida útil de l’actual equipament sanitari. El Departament de Salut, però, ha desestimat aquesta opció i s’ha decantat per fer un nou edifici en un terreny cedit pel consistori.

 

En aquest sentit, l’Ajuntament ha cedit un espai a tocar del institut de secundària. Es tracta del mateix espai que en el seu dia el consistori ja va posar a disposició de la Generalitat fa uns 10 anys quan es parlava d’un segon CAP de salut al nostre municipi. La crisi i la moderació en el creixement de població de Palafolls van fer aparcar la possibilitat que el nostre poble tingués 2 centres sanitaris.

 

Sigui com sigui l’actual CAP de salut és propietat municipal, ja que va ser l’Ajuntament qui fa més de 30 anys va decidir construir el centre sanitari. Amb l’entrada en funcionament del nou CAP, l’actual centre, situat al carrer sindicat canviarà, d’ús. De tota manera encara no hi ha calendari per la construcció d’aquest nou centre sanitari a Palafolls.Número de visites
2587
  • Espai cedit a la Generalitat per a fer el nou CAP
  • Situació dels terrenys cedits a la Generalitat
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43