Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2024 | 13:02 h
previsio
 
 
20/04/2024 | 13:02 h

L'Ajuntament celebra demà dijous el Ple del mes de juliol

20 de juliol de 2022


La sessió ordinària es convoca a les 19.00 hores a la Sala de Plens del consistori


Ordre del dia

 

1. Aprovació de l'acta anterior.

 

2. Informacions de la presidència.

 

3. Modificació del crèdit 7/2022, modalitat de crèdit extraordinari i suplement de crèdit, finançats mitjançant baixes de crèdits d'altres aplicacions, majors ingressos i romanent líquid de Tresoreria.

 

4. Rectificació de l'acord de Ple de data 19 de novembre de 2020, relatiu a la revisió de preus i regularització dels serveis no prestats per part del Consell Comarcal del Maresme, en virtut de l'addenda al Conveni de delegació de competències per la prestació del servei en matèria de recollida i transport de residus.

 

5. Aprovació de la modificació del Conveni de delegació de competències de l'Ajuntament de Palafolls a favor del Consell Comarcal del Maresme, per la prestació del servei en matèria de recollida i gestió de residus.

 

6. Aprovació de la instrucció per la qual s'estableixen els requisits per l'atorgament de llicències d'ocupació de via pública amb taules i cadires i altres elements, un cop deixades sense efecte les restriccions adoptades amb motiu de la crisi sanitària per la Covid-19.

 

7. Proposta de condecoracions al personal del cos de la Policia local de Palafolls.

 

8. Determinació dels criteris d'assignació del subfactor de funcions de proximitat, acordat pel Ple municipal de data 28 d'abril de 2022.

 

9. Aprovació del codi de conducta dels alts càrrecs i bon govern de l'Ajuntament de Palafolls.

 

10. Precs i preguntes.

 

La sessió es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament i per Ràdio Palafolls. També es farà un seguiment mitjançant les xarxes socials del consistori.Número de visites
735
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43