Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
08/12/2023 | 23:55 h
previsio
 
 
08/12/2023 | 23:55 h

L'Ajuntament celebra dimarts el ple per designar les meses electorals

28 d'abril de 2023


La sessió extraordinària es convoca a les 14.00 hores a la Sala de Plens i nomenarà un/a president/a i dos vocals per taula, així com dos suplents per cada persona titular


L'Ajuntament de Palafolls informa que, amb motiu de les eleccions municipals del proper 28 de maig del 2023 i en compliment del que preveuen els articles 26.4, 27.2, 27.3 i 27.4 de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny del Règim Electoral General, el dimarts 2 de maig a les 14.00 hores a la Sala de Plens del consistori se celebrarà el sorteig públic per la designació dels membres de les meses electorals.

 

En la sessió plenària extraordinària es nomenarà, concretament, un/a president/a i dos vocals per taula i dos suplents per cada persona titular. La notificació a les persones designades i l'entrega del manual de membres de mesa electoral es farà durant els tres dies següents al sorteig.

 

El consistori recorda que les persones escollides disposen de set dies, des de la rebuda de la notificació, per presentar les al·legacions corresponents que impedeixen la designació davant de la Junta Electoral de zona d'Arenys de Mar.

 

D'aquesta manera, la resolució i la comunicació d'aquestes a les persones interessades, i en cas que sigui necessari al o la suplent designat, es realitzarà en un termini de 5 dies a partir de la presentació.

 

La sessió plenària es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament.

 

Presentació de candidatures

 

D'altra banda, el consistori informa que, des del passat 26 d'abril, ja s'han publicat al BOP les candidatures presentades per al municipi:

 

  • PALAFOLLS SOM (PLS)
  • PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA - CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP)
  • ESQUERRA UNITÀRIA - CONFLUÈNCIA (EU-C)
  • ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA - ACORD MUNICIPAL (ERC-AM)
  • PARTIDO POPULAR / PARTIT POPULAR (PP)
  • JUNTS PER PALAFOLLS - COMPROMÍS MUNICIPAL (CM)
  • NOSOTROS PARTIDO DE LA REGENERACION SOCIAL (NPRS)

Si no hi ha cap incidència ni error que s'hagi de corregir, la proclamació oficial serà el proper 1 de maig. La publicació al BOP, en compliment del que preveuen els articles 47.5 i 187.4 de la Llei Orgànica 5/1985 de 19 de juny, del Règim Electoral General, serà el 2 de maig.Número de visites
715
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43