Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 11:32 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 11:32 h

L'Ajuntament començarà el repartiment de mascaretes a totes les llars de Palafolls a partir de dimecres

13 d'abril de 2020


L'Ajuntament agraeix el pas endavant del voluntariat palafollenc en un moment de crisi sanitària


L'Ajuntament començarà el repartiment de mascaretes elaborades a mà pel voluntariat de Palafolls aquest dimecres. La distribució es realitzarà a totes les àrees i zones del municipi i, per totes aquelles persones que tinguin algun tipus d'urgència, es podrà trucar al telèfon de l'Ajuntament que prendrà nota de les peticions especials.

La Brigada Municipal serà l'encarregada d'anar casa per casa per fer entrega de les mascaretes, que van embossades i l'entrega es farà seguint tots els protocols de precaució pertinents. Des de l'Ajuntament es demana molta tranquil·litat a la ciutadania, ja que es disposa de mascaretes per a tota la població.

Aquest és només un dels àmbits d'actuació de la xarxa de voluntàries del municipi, amb les cosidores i les rentadores com a grans protagonistes en aquest procés de confecció. El voluntariat fa dies que també treballa en altres iniciatives per a protegir la població, que s'aniran desvetllant a poc a poc. Des de l'Ajuntament es vol agrair molt especialment el pas endavant que ha fet aquest col·lectiu de persones en aquest moment crític del país, com a exemple de cura i de solidaritat envers tot Palafolls.Número de visites
1378
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43